Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in residentiële, commerciële en industriële beveiligingsdienstenAl onze torens zijn custom build en dus ook in alle omstandig heden inzetbaar. Zijn erg geavanceerd in het identificeren en detecteren van personen en voertuigen. met thermal vision (warmte beeld) camera’s kunnen wij valse meldingen met gemak uitschakelen zodat u en de meldkamer valse meldingen krijgt


Meer informatie

Wat maakt ons de beste in Nederland?


Wij gaan eerst met u de klant, luisteren naar uw wensen en mee denken hoe wij dat gaan realiseren. Het beveiligen van terreinen is altijd anders. wij zullen hier op met geavanceerde middelen kijken wat zijn de risico’s, (aantrekking) waarde, vluchtroutes, grootte van terrein enzo... En hier op maken wij een passend plan voor u. zodat u met u gerust hart u pand of terrein kan verlaten.


Meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring en expertiseOns team van gespseliseren en gecertificeerde beveiligings experts hebben meer dan genoeg ervaring om uw project op een goed en netjes te beveiligen zodat u een zorg minder heeft.